Sucre + mountainbiken
Hoi Allemaal,
Gisteren naar Sucre gevlogen. De vlucht duurde maar liefst 45 minuten...
Bij aankomst werden wij naar ons hotel gereden, erg leuk hotel!! Heel ouderwets. We zijn meteen met de groep door de stad gelopen om een markt te bezoeken, zie foto's.
In de middag hebben we met een aantal meiden geluncht in de stad. Wendy had een champignonnensoep en ik pannenkoeken!! Erg lekker,
Later die middag hebben we in de tuin gezeten van het hotel. Heerlijk uit de wind!
In de avond zijn we nogmaals naar het restaurantje van die middag geweest en hebben we met de hele groep gegeten. Daarna nog een drankje gedaan. Niet al te laat gemaakt want de volgende morgen hadden we een mountainbike tour op het programma.
Om 09.00 uur werden we opgehaald vanaf het hotel. Na 20 minuten rijden waren we bij de fietsen. We hebben die ochtend rond de 20 km gefietst. Super leuk!! Heel veel omhoog en omlaag, een echt mountainbike parcours. Met 6 meiden/vrouwen waren we en dus erg gezellig. Bij de tour zat ook een barbecue. We hebben nog even in de zon gezeten en werden toen weer teruggereden naar het hotel.
Wendy is op dit moment naar de begraafplaats, schijnt erg mooi te zijn.
Vanavond nog eten in Sucre en morgen gaan we naar Patosi.
Potosí is een stad in Bolivia, in het gelijknamige departement. Deze stad dankt zijn ontstaan aan de ontdekking van zilvererts in de Cerro Rico (Rijke Berg) in 1544. De stad Potosi ligt zeer hoog (4090 meter) en claimt de titel van hoogste stad ter wereld. Anno 2006 had de stad circa 140.000 inwoners.
Daarna horen jullie weer van ons!!! Is het nog koud in NL???????
koud? nee joh.. hoe kom je daar bij? veel plezier! X
Geweldige vakantie. Kunnen jullie alle indrukken nog een plaatsje geven ? Wij zijn erg benieuwd naar jullie verhalen na de vakantie. Het is hier berekoud. vandaag gaat het behoorljk sneeuwen bij temperaturen rond het vriespunt. er gaat 8 cm. vallen Daarna wordt het weer kouder met snachts strenge vorst. De winter is nog niet voorbij. groetjes van jullie pa en schoonpapa.
Wat zien jullie toch veel!!! Te gek. Ben stiekum een beetje jaloers. Lijkt me te gek zo'n vakantie!!
Jullie hebben ontzettend veel te vertellen als je weer hier bent. Maak veel foto's he!! Het is hier brrrrr. Maar wel leuk want het sneeuwt nu buiten. Als het naar beneden komt is het leuk maar als het op de grond ligt niet meer!(alleen voor de kindertjes natuurlijk wel) Kuszz mama
Meiden!!! wat een leuk verhaal weer en fijn dat we alvast een tipje van de sluier mogen zien van de foto's! Verwacht natuurlijk wel weer een fotosessie als jullie terug zijn!!! Hier heerlijk weer, jammer dat Wen al die warmte en zon mist ;-)
Freezing koud dusssss, sneeuw gevallen vandaag dus heel Nl stond weer vast.... Geniet maar lekker vd warmte.
Kus